Openbaar vervoer

De elektronische componenten, machines en toebehoren die in het openbaar vervoer en aan de halten worden gebruikt, moeten tegen tal van moeilijke omstandigheden bestand zijn.  Sterke trillingen, schokbelastingen, barre omgevingsomstandigheden en enorme krachten vormen hierbij een dagelijkse uitdaging. De mechanische componenten en behuizingen van Phoenix Mecano kunnen voor de meest uiteenlopende toepassingen en domeinen worden gebruikt - onder meer in metrostations, op passagier- en goederentreinen of in bussen en aan bushalten. Daarom dienen onze producten niet alleen robuust maar ook functioneel te zijn. Doordat ze vaak in krappe ruimten worden gebruikt, moeten ze zeer flexibel zijn en op maat worden gemaakt.

Veiligheid voor passagiers en tijdens operaties

Wij bieden tal van componenten voor gebruik in en op voertuigen en aan stopplaatsen voor het openbaar vervoer. Dankzij de beweegbare beeldschermhouders is het mogelijk om displays, camera's of schermen op een gemakkelijke en flexibele manier te monteren. Onze krachtige en compacte lineaire aandrijvingen staan garant voor een breed toepassingsgebied, zoals de elektronische bediening van ventilatiesystemen of het openen en sluiten van deuren, vensters of kleppen. De behuizingen van Phoenix Mecano kunnen worden gebruikt om de gps-positie van voertuigen te monitoren, railinspecties te ondersteunen of de sluitkracht van deuren te meten. Ze zijn ook handig voor de bescherming van gevoelige spoorwegelektronica tegen omgevingsinvloeden.

Al onze producten voldoen aan de overeenstemmende DIN- en veiligheidsnormen van de industrie en zorgen zo voor de veiligheid en de functionaliteit van de apparatuur en de machines.

 

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact