• More
  Lineaire eenheden

  Aanvoersysteem met eenvoudige formaatinstelling

  Zie meer Close
 • More
  Afschermingen

  Machine en of zone - afscherming met aluminiumprofielen

  Zie meer Close
 • More
  Kabelgoot uit aluminium

  Vlot geplaatst en kabels netjes opgeborgen

  Zie meer Close
 • More
  Behuizingssystemen

  Standaard en op maat bewerkte of voor u ontwikkelde behuizingen

  Zie meer Close

Machinebouw

Bij machinebouw zijn nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en veiligheid van essentieel belang. Er worden dan ook strenge eisen gehanteerd voor de gebruikte componenten. Deze eisen hebben niet alleen het doel om de werknemers, de machines en de producten te beschermen maar verlengen ook de levensduur van de productiemachines. De machines zijn vaak continu in gebruik of doorlopen voortdurend terugkerende productiecycli. Ze worden daarbij ook soms blootgesteld aan enorme krachten en zeer zware belastingen. De technische componenten moeten niet alleen krachtig zijn, lang meegaan en nauwkeurig werken. Ze moeten ook zeer stevig en bruikbaar zijn binnen complexe toepassingen. De kalibratie, de nauwkeurige invoering van parameters en de monitoring van systemen spelen ook allemaal een belangrijke rol.

Veiligheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit

Phoenix Mecano heeft al jarenlang ervaring in de industriële sector. We bieden een ruim assortiment producten voor complexe machinesystemen en de overeenstemmende toebehoren. Dit aanbod omvat verschillende aluminium profielen en kabelgoten waarmee een veilige en overzichtelijke werkomgeving kan worden gecreëerd, verschillende systemen en behuizingen voor productie, dataverwerving en monitoring van machines en zeer nauwkeurige kalibratiesystemen en testapparatuur. Ergonomische en aanpasbare werkstations helpen om de flexibiliteit en de efficiëntie te verbeteren. Onze krachtige hefkolommen en lineaire aandrijvingen maken het mogelijk om ventilatieluiken, veiligheidsdeuren en industriële robots nauwkeurig te positioneren en aan te passen.

Naast onze standaardtoepassingen en serieproducten kunt u bij ons ook terecht voor klantspecifieke projecten en toepassingen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, zodat we samen met u op basis van uw eisen en ideeën de best mogelijke oplossing kunnen uitwerken.

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact