DIVERSE DOMEINEN EN TOEPASSINGEN

U hebt de ideeën, wij hebben de technologie en de knowhow - samen kunnen we uw project succesvol en doelgericht realiseren. De krachtige en innovatieve technologie van Phoenix Mecano kan flexibel worden geïntegreerd in verschillende toepassingen, terwijl toch aan alle uitdagingen en milieuvoorwaarden wordt voldaan. Onze componenten kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd in landbouwmachines, scheepvaarttoepassingen, openbaar vervoer (zoals trams) en industriële productie. Deze betrouwbare producten kunnen worden gepland tijdens de ontwikkeling en bouw of later gemakkelijk worden ingebouwd in bestaande toepassingen. In welke sector u zich ook bevindt, door gebruik te maken van onze technologie profiteert u van een intelligent communicatiesysteem en functies als synchronisatie en nauwkeurige positionering.

 

MACHINEBOUW

Bij machinebouw zijn nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en veiligheid van essentieel belang. Er worden dan ook strenge eisen gehanteerd voor de gebruikte componenten. Deze eisen hebben niet alleen het doel om de werknemers, de machines en de producten te beschermen maar verlengen ook de levensduur van de productiemachines.

learn more
AUTOMOBIELINDUSTRIE

De moderne productiesystemen in de automobielindustrie hebben een zeer hoog technologiegehalte en vereisen een maximale nauwkeurigheid en automatisering van betrouwbare hightechsystemen. Aangezien productieapparatuur vaak 24 uur per dag werkt, moeten de afzonderlijke componenten bijzonder stevig en stabiel zijn.

learn more
OPENBAAR VERVOER

De elektronische componenten, machines en toebehoren die in het openbaar vervoer en aan de halten worden gebruikt, moeten tegen tal van moeilijke omstandigheden bestand zijn. Sterke trillingen, schokbelastingen, barre omgevingsomstandigheden en enorme krachten vormen hierbij een dagelijkse uitdaging

learn more
HERNIEUWBARE ENERGIE

Op het vlak van hernieuwbare energie worden technische componenten en systemen vaak blootgesteld aan de meest extreme omstandigheden - bv. op zee. Ze moeten dan ook bestand zijn tegen stof, hitte, trillingen en felle wind of een constant contact met zoet of zout water.

learn more
Procesindustrie

De proces industrie is een technologisch veeleisende sector die vertrouwt op innovatie en die constant wordt gekenmerkt door nieuwe ontwikkelingen en technologieën. In deze industrie zijn veel wetenschappers en ingenieurs in verschillende technische disciplines actief die met uiterst geavanceerde machines en technologieën werken.

learn more
Landbouw

andbouwmachines (zoals maaidorsers, hakselaars of balenpersen) worden niet alleen blootgesteld aan zeer extreme omgevingsomstandigheden, maar ze moeten tijdens het oogstseizoen ook langdurig worden gebruikt.

learn more
Gezondheidszorg

Om uitgebreide patiëntenzorg, optimale diagnostiek en snel optreden in noodsituaties te garanderen, moeten toepassingen in de medische sector aan zeer hoge eisen voldoen.De afzonderlijke componenten moeten op een betrouwbare manier functioneren, een hoge IP-bescherming hebben en bestand zijn tegen oplosmiddelen ter ondersteuning van de antibacteriële hygiëne.

learn more
Productie- en productiefaciliteiten

In fabricage- en productiefaciliteiten zijn nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en veiligheid van essentieel belang. Er worden dan ook strenge eisen gehanteerd voor de gebruikte componenten en oplossingen. Deze eisen hebben niet alleen ten doel om de werknemers, de machines en de producten te beschermen; ze zorgen ook voor een langere levensduur van de productiemachines.

learn more
Speciale Voertuigen

Veel mensen met een handicap moeten vertrouwen op speciaal uitgeruste voertuigen om mobiel te blijven en minder afhankelijk van anderen te zijn. Een elektrisch laadplatform waarop mensen, rolstoelen en andere apparatuur kan worden verplaatst, speelt een grote rol in die vrijheid.

learn more
Geavanceerde IoT-Elektronica

Het ‘Internet of Things’ is een collectieve term voor technologieën van een wereldwijde infrastructuur. Deze technologie biedt de mogelijkheid om fysieke en virtuele voorwerpen met elkaar te verbinden en om hen via informatie- en communicatietechnologieën met elkaar te laten samenwerken.

learn more
Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact