• More
    Connectoren

    Connectoren en testpinnen voor diverse toepassingen

    Zie meer Close

Gezondheidszorg

Om uitgebreide patiëntenzorg, optimale diagnostiek en snel optreden in noodsituaties te garanderen, moeten toepassingen in de medische sector aan zeer hoge eisen voldoen.
De afzonderlijke componenten moeten op een betrouwbare manier functioneren, een hoge IP-bescherming hebben en bestand zijn tegen oplosmiddelen ter ondersteuning van de antibacteriële hygiëne.

De apparatuur moet ten allen tijde gebruiksklaar en toegankelijk zijn. Ook moet het personeel de apparatuur, hulpmiddelen en tafels individueel kunnen aanpassen (bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar).

Oplossingen en systemen voor medische toepassingen

Componenten en producten van Phoenix Mecano worden in alle domeinen van de gezondheidszorg ingezet: van technische apparatuur tot complexe medische apparaten en meubilair voor operatiekamers en dokterspraktijken. Onze producten omvatten beweegbare, flexibele steunen voor bedieningstoetsenborden of voedingseenheden, behuizingsystemen, hoogwaardige  aandrijftechniek en alles wat daartussen ligt. Onze kerncompetenties omvatten panel-pc's en displaymonitors (onmisbare hulpmiddelen bij de diagnose en tijdens het werken met patiënten), mobiele ultrasoon apparatuur, speciale cameracontrollers die tijdens operaties worden gebruikt en de componenten die nodig zijn voor in de hoogte instelbare tafels.

De veiligheid en het comfort van patiënten, zorgverleners en artsen is voor ons even belangrijk als de vlekkeloze functionaliteit en duurzaamheid van onze producten en hun overeenstemming met alle vereiste normen op het vlak van hygiëne.

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact