Archief 2017

Doppelrohr EP(X)-Lineareinheiten

Doppelrohr EP(X)-Lineareinheiten

21.09.2017

Lineaire eenheden met dubbele buis EP(X) nu ook in bouwgrootte 30

RK Rose+Krieger heeft zijn gamma van lineaire eenheden EP(X)met dubbele buis uitgebreid met bouwgrootte 30. De lineaire assen van deze serie is geschikt om zowel occassioneel als veelvuldig dagelijke processen en het positionneren van gemiddelde tot hoge lasten in willekeurige montagestanden. Deze eenheden compenseren hoge buigmomenten bij handmatige - en motorverstellingen en kenmerken zich door hoge precisie en lage toleranties van montagevlaktes. 

September 2017

Lees verder »
Telescopische draagarm

De telescopische draagarm is ook als monitorhouder (2/3 compartiment) voor controlekamers enz. inzetbaar. In de hoogte verstelbaar, draaibaar en uittrekbaar!

14.09.2017

Nieuw: telescopische draagarm zorgt voor nog meer flexibiliteit

RK Rose+Krieger breidt zijn gamma van draagarmsystemen voor monitorhouders uit met een telescopische draagarm (basislengte: 495 mm). Deze draagarm is in verlengde toestand (720mm) voor monitoren, displays en terminals tot een gewicht van 5 kg ontwikkeld. De zwenkarm zorgt voor nog meer combinatiemogelijkheden en verbetert de ergonomische aanpassing van de eindtoestellen in de werkomgeving. 

Naast het gebruik als separate draagarm, is ook de combinatie van meerdere draagarmsystemen in combinatie met meerdere monitorhouders mogelijk. Bijvoorbeeld moeten er in switch rooms of controleruimtes vaak een veelvoud van monitoren en displays naast of boven elkaar geplaatst worden (Monitor 2/3 compartiment). Deze telescopische draagarm maakt het nu mogelijk vele en verschillende monitorformaten op een eenvoudige wijze ergonomisch te positioneren. 

Die monitoren kunnen flexibel in de hoogte, gedraaid, uitgetrokken en gefixeerd worden...zonder het gebruik van gereedschap. 

September 2017

Lees verder »
Lineaire as RK Monoline

Lineaire as RK Monoline

07.09.2017

Lineaire as RK Monoline – de nieuwe efficiëntieklasse

De nieuwe RK MonoLine  vervat de volledige ervaring van RK Rose+Krieger in het gamma van lineaire techniek. Het resultaat is een rollengeleiding in het segment van hoge vermogens, die met een zeer goede prijs – prestatie verhouding de klant overtuigt. 

Als vervollediging van de porfolio van lineaire eenheden voor middelmatige belasting heeft RK Rose+Krieger nu met de rollengeleiding een nieuwe bouwreeks op de markt gebracht. De RK Monoline is met de gangbare afmeting 40, 80 en 120 beschikbaar – met tandriemaandrijving (Z) of zonder aandrijving als meelopende momentondersteuning (R). Verdere afmetingen zullen volgen. De met tandriem aangedreven variant is in de afmeting 120 tot 9 400 N belastbaar en bereikt een processnelheid tot 10m/s, bij toelaatbare versnellingen tot 20 m/s². De nieuwe lineaire assen overtuigen door een gelijkmatig loopgedrag en een hoge precisie bij een gemiddelde dynamische belasting.

September 2017

Lees verder »

Suspension system GTN II Redesign

01.09.2017

Dragersysteem GTN II Redesign

Redesign biedt ergonomisch kabelkanaal en verbeterde oppervlaktekwaliteit

ROSE Systemtechnik heeft het succesvolle aluminium dragersysteem aan een redesign onderworpen. Het geactualiseerd GTN II bezit een verbeterde oppervlaktekwaliteit en munt uit door een vrij toegankelijke kabeldoorvoer.

Met de GTN II biedt ROSE Systemtechnik een modulair dragersysteem voor de meest verschillende bedien- en besturingsbehuizingen. Met een groot aantal componenten zoals hoeken, opzet-, wand- en tussenscharnieren, koppelingen en standvoeten kan het systeem  individueel vorm worden gegeven en aan de diverse behoeften worden aangepast. De opbouw geschiedt optioneel met een gesloten of open aluminiumprofiel. Bij de open profielvariant heeft de gebruiker het voordeel, dat het installatiemateriaal bij onderhouds- en vervangingswerkzaamheden gemakkelijk kan worden bereikt. Geconcipieerd is het dragersysteem voor middelhoge en hoge lasten tot 80 kg bij een maximale boomlengte van 2 m.

Lees verder »
Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact