Geavanceerde IoT-elektronica

Het ‘Internet of Things’ is een collectieve term voor technologieën van een wereldwijde infrastructuur. Deze technologie biedt de mogelijkheid om fysieke en virtuele voorwerpen met elkaar te verbinden en om hen via informatie- en communicatietechnologieën met elkaar te laten samenwerken. De functies die met deze technologieën en elektronica worden geïmplementeerd, maken interactie mogelijk tussen mensen en eventuele elektronische systemen en tussen de systemen zelf. Bovendien kunnen ze mensen tijdens hun activiteiten ondersteunen. Aangezien elektronische systemen zowel binnen als buiten worden gebruikt, moeten de elektronische componenten tegen invloeden zoals stof, hitte, vocht en schade worden beschermd. We bieden hiervoor een brede verscheidenheid aan robuuste behuizingen en flexibele beeldschermhouders.
 

Behuizingstechnologie voor IoT-toepassingen

Met ons breed assortiment behuizingen bieden we diverse oplossingen ter bescherming van de moderne technologie en elektronica van IoT-toepassingen tegen externe invloeden - bv. behuizingen voor sensoren voor dataverwerving of verschillende toepassingen voor gegevensanalyse. Dankzij ons ruime aanbod toebehoren kunnen we een standaard behuizing ombouwen tot een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan uw behoeften en uw bedrijfsidentiteit. Als optie kunnen onze producten met EMC-bescherming worden uitgerust. We bieden ook flexibele assemblageoplossingen, intensieve projectondersteuning en verschillende personaliserings- en montageopties. Voor alle behuizingen worden machinebewerkingsopties aangeboden zoals walsen, boren, dieptrekken, draadtappen, snijden, zagen en ultrasoon lassen. Daarnaast zijn afwerkingsopties zoals graveren, lasergraveren, printen, schilderen, poedercoaten en EMC-coaten beschikbaar.
 

Optimale beeldschermsteunen voor uw toepassing

Schermen en beeldschermen zijn essentiële hulpmiddelen om de verzamelde gegevens van IoT-toepassingen te monitoren, te inspecteren of te evalueren. De flexibele beeldschermsteunen zorgen ervoor dat de gebruikers op een ergonomische manier kunnen werken dankzij de mogelijkheid om de hoogte aan te passen aan de lichaamslengte van de gebruiker en de optimale aanpassing van het kijkveld door zijdelingse rotatie en verschillende draaiopties. Dankzij de universele montagegaten kunnen de steunen op een eenvoudige manier aan een wand worden bevestigd; de beeldschermen kunnen ook aan de frames van machines worden vastgemaakt dankzij een aansluiting op een aluminium profiel. De aansluiting van het beeldscherm is ofwel gebruikers specifiek of beantwoordt aan de standaard VESA-afmetingen. Sterke en stabiele materialen garanderen een permanente procesveilige belasting tot 25 kg.

 

 

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact