• More
  Draagarmsystemen

  Voor het vasthouden van middelzware tot zware controlebehuizingen

  Zie meer Close
 • More
  Buisverbindingsystemen

  Uit aluminium, kunststof of roestvrijstaal

  Zie meer Close
 • More
  Behuizingssystemen

  Standaard en op maat bewerkte of voor u ontwikkelde behuizingen

  Zie meer Close

Automobielindustrie

Betrouwbare toepassingen voor de automobielindustrie

De moderne productiesystemen in de automobielindustrie hebben een zeer hoog technologiegehalte en vereisen een maximale nauwkeurigheid en automatisering van betrouwbare hightechsystemen. Aangezien productieapparatuur vaak 24 uur per dag werkt, moeten de afzonderlijke componenten bijzonder stevig en stabiel zijn. Geautomatiseerde machines worden specifiek ontworpen voor hun taken en vereisen vaak een hoge mate van flexibiliteit in de integratie en de installatie van afzonderlijke onderdelen. De ruimte is dikwijls beperkt en de componenten moeten compact worden ontworpen.

We bieden onze klanten dan ook diverse oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden in de automobielindustrie. Onze flexibele ophang- en draagarmsystemen zijn geschikt voor een brede waaier van toepassingen voor lichte en zware lasten, zoals bedieningskasten met de meest uiteenlopende afmetingen. Bovendien maken onze transport- en opslagsystemen, zoals buisaansluitingen van aluminium, plastic of roestvrij staal, het mogelijk betaalbare oplossingen te creëren voor een veilige en verwijderbare aansluiting op diverse systemen. Op maat gemaakte industriële pc’s, tablets en robuuste behuizingen in verschillende afmetingen en ontwerpen vervolledigen onze portfolio.

 

Individuele klantenoplossingen voor unieke systemen

U laat ons weten welke eisen u hebt voor uw systeem en wij ontwikkelen de juiste oplossing voor u. Onze draagarm- en verbindingssystemen kunnen worden aangepast aan verschillende afmetingen, omstandigheden en toepassingen in de automobielindustrie. Met elke oplossing garanderen we een gemakkelijke bediening, een lange levensduur en een uniform design. Onze op maat gemaakte schermen en industriële pc's worden volgens uw specificaties geprogrammeerd en geconfigureerd. Ze kunnen ofwel permanent worden geïnstalleerd aan een draagarm of op een werkpost.  Of ze kunnen op een flexibele manier als een draagbaar toestel worden gebruikt. Naast configureerbare industriële pc's, tablet pc's en ingebouwde pc's omvat ons productenassortiment ook een ruim gamma draagarmsystemen en bedienings- en draagbare controlebehuizingen. Tevens bieden onze behuizingen de mogelijkheid om naast standaard schermen ook resistieve en capacitieve aanraakschermen te integreren.

 

Breed productaanbod voor behuizingstechnologie

Op het vlak van behuizingstechnologie vindt u hier een breed aanbod behuizingen van kunststof, aluminium of roestvrij staal voor de automobielsector. De behuizingen beantwoorden aan zeer strenge veiligheidsnormen (tot IP69) en voldoen aan  de moeilijkste productie-eisen. Ons productaanbod strekt zich uit van draagbare, desktop- en bureaubehuizingen tot behuizingen voor montage aan de muur. Daarnaast maken we klantenspecifieke behuizingen. Onze behuizingen kunnen op de volgende manieren worden bewerkt: frezen, boren, verzinken, draadsnijden, zagen en ultrasoon lassen. Daarnaast kunnen verfijningen zoals graveren, lasergraveren, bedrukking, lakken, poedercoaten en EMC-coaten worden uitgevoerd. Bij ons kan u ook terecht voor de assemblage van volledige toepassingen, inclusief de integratie van aanraakschermen, displays, membraantoetsenborden of verlijmingswerk enz.

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact