• More
  EX-behuizingssystemen

  Bieden oplossing voor omgevingen waar explosiegevaar bestaat

  Zie meer Close
 • More
  EX-behuizingssystemen

  Beschikbaar in aluminium, polyester en roestvrij staal

  Zie meer Close
 • More
  EX-behuizingssystemen

  Beschikbaar in

  klassen: Ex e / Ex i / Ex d / Ex t

  Zie meer Close

Behuizingstechnologie voor hernieuwbare energie

Op het vlak van hernieuwbare energie worden technische componenten en systemen vaak blootgesteld aan de meest extreme omstandigheden - bv. op zee. Ze moeten dan ook bestand zijn tegen stof, hitte, trillingen en felle wind of een constant contact met zoet of zout water. Extreme omstandigheden hebben ook betrekking op onder meer omgevingen waar explosiegevaar of een sterke uv-straling heerst.

Ons breed assortiment behuizingen van aluminium, polyester en roestvrij staal biedt de juiste oplossing voor uiteenlopende systemen en eisen. Onze producten worden gekenmerkt door een compact en stevig ontwerp, waardoor ze in een verscheidenheid van toepassingen kunnen worden geïntegreerd. Dankzij een hoge IP beschermingsklasse is onze behuizingstechnologie uiterst bestand tegen omgevingsinvloeden. Samen met de UV-bestendigheid en de trillingsstabiliteit staan deze eigenschappen garant voor een lange levensduur. De behuizingen zijn niet alleen bestand tegen enorme temperatuurschommelingen, maar garanderen dankzij hun sterkte ook de bescherming van mensen, machines en het milieu.
 

Ruim assortiment producten voor tal van toepassingen


Onze Ex-behuizingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwerpen, zodat ze voldoen aan de eisen voor installaties in de hernieuwbare energiesector. De aluminium behuizingen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn uiterst geschikt om machinaal bewerkt te worden. Deze producten zijn bijzonder licht, uitstekend bestand tegen chemische producten en kunnen in een breed temperatuurbereik worden ingezet. De polyester behuizingen hebben dan weer uitstekende isolerende eigenschappen en zijn ook verkrijgbaar als volledig voorgeassembleerde behuizingen met onder meer ATEX- en IECEx-keuring. De corrosiebestendige roestvrij stalen behuizingen zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende versies en in 2 verschillende materialen (RVS304 en RVS316L).
 

Individuele klantenoplossingen


Naast ons ruime aanbod gestandaardiseerde behuizingen kunt u bij ons ook terecht voor oplossingen die specifiek aan uw individuele behoeften zijn aangepast.
Bij de selectie van een Ex-behuizing moet met heel wat criteria rekening worden gehouden. Naast Ex-relevante factoren zoals temperatuurbestendigheid of bestendigheid tegen stof/gas mogen ook onder meer de locatie van de installatie, de grootte afhankelijk van de installatie en de vereiste beschermende functie niet uit het oog worden verloren.

 

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact