• More
    Monitorhouder

    Voor de bevestiging en ergonomische regeling van beeldschermen en bedieningspanelen

    Zie meer Close

Landbouw

Landbouwmachines (zoals maaidorsers, hakselaars of balenpersen) worden niet alleen blootgesteld aan zeer extreme omgevingsomstandigheden, maar ze moeten tijdens het oogstseizoen ook langdurig worden gebruikt. Om deze extreme omstandigheden onder controle te houden en om bestand te zijn tegen stof, trillingen, vocht en hoge temperaturen moeten de geïnstalleerde componenten aan zeer strenge eisen op het vlak van stabiliteit en functionaliteit beantwoorden. Bescherming tegen water en stof, evenals de ontwikkeling volgens de normen helpen om een lange levensduur te verzekeren - zelfs wanneer de machines heel vaak zwaar worden belast. Phoenix Mecano beschikt niet alleen over de juiste producten voor de functionaliteit van voertuigen, maar we kunnen complexe faciliteiten en systemen voor industriële stal- en opslagtechnologie ook (eventueel achteraf) van de nodige uitrusting voorzien.

Verhoogde efficiëntie en controle

De toekomst van de landbouw wordt steeds meer industrieel en technischer. Dat is de reden waarom machines en uitrustingen steeds complexer worden. Phoenix Mecano biedt de technologie en de componenten die nodig zijn om landbouwmachines zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Onze productenportfolio omvat bedieningsterminals voor verschillende toestellen, voertuigen of aanhangers - bijvoorbeeld om het spoorgeleidingssysteem en de hydraulische werking van een sproeier of de kiepfuncties van een aanhangwagen te controleren. We leveren ook interfacemodules die betrouwbare aansluitingen en connectiviteit voor aanhangwagensystemen mogelijk maken. Beeldschermen en de bijbehorende displays voor de bewaking van systemen, processen of apparaten kunnen eenvoudig en flexibel in alle toepassingen worden geïntegreerd.

De robuuste lineaire aandrijvingen van Phoenix Mecano optimaliseren en automatiseren ook tal van processen. Zo kunnen ze worden gebruikt om schermen en transportbanden aan te passen, om luiken te openen en te sluiten of om instellingen in de bestuurderscabine aan te passen.

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact