Systeemoplossingen voor intralogistiek van RK Rose+Krieger

Uitgebreide productportfolio voor de interne goederenstroom

Door het gebruik van geoptimaliseerde werkplek- en transportsystemen beschermen bedrijven de gezondheid van hun werknemers en besparen ze tijd en kosten in de productie. Met een modulair systeem van meer dan 50.000 individuele componenten biedt RK Rose+Krieger de ideale basis voor op maat gemaakte systeemoplossingen op het gebied van intralogistiek voor een perfecte interne goederenstroom.

Intralogistiek speelt een belangrijke rol bij het bepalen van het economische succes van een bedrijf. Daarom is het des te belangrijker dat werkstation- en transportsystemen optimaal zijn afgestemd op de betreffende toepassing. RK Rose+Krieger's brede productportfolio maakt geavanceerde systeemoplossingen mogelijk waarmee de interne materiaalstroom kan worden geoptimaliseerd. De componenten zijn perfect op elkaar afgestemd en de series zijn compatibel met elkaar.

Transportwagens en mobiele opslagsystemen op maat

Voor de interne materiaalstroom moet een grote verscheidenheid aan onderdelen en gereedschappen worden opgeslagen en getransporteerd. Daarom zijn materiaalwagens en opslagsystemen die perfect zijn aangepast aan de betreffende taak een eerste vereiste voor een efficiënte productie. Met het modulaire systeem van RK Rose+Krieger kunnen individuele transportwagens en opslagsystemen worden vervaardigd om de materiaalstroom te optimaliseren. Indien nodig kunnen deze worden aangepast, uitgebreid of zelfs volledig omgezet in nieuwe systemen op een duurzame manier.

Taakspecifieke assemblagewerkpleksystemen

De eisen aan industriële montagewerkplekken zijn net zo individueel als de producten die er worden gemaakt. Ze moeten niet alleen werknemers ontlasten van fysiek zware of monotone taken, maar er ook voor zorgen dat werkprocessen veilig en foutloos worden uitgevoerd. Vaak is het zelfs nodig om ze te integreren in de digitale wereld van het werk. Bovendien moet de veiligheid van de assemblage ook gegarandeerd zijn in het geval van personeelswissels - een beslissende factor, vooral met betrekking tot kwaliteitsborging. LEAN-benaderingen en ondersteunende hulpsystemen spelen hier een belangrijke rol.


Met de oplossingen van RK Rose+Krieger kunnen taakspecifieke montagewerkplekken gebruiksklaar worden geconfigureerd, van eenvoudige standaard werkbanken tot (gedeeltelijk) geautomatiseerde hightech werkplekken met robotondersteuning en optische assistentiesystemen.

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact