Nieuwigheden

21.02.2024

Systeemoplossingen voor intralogistiek van RK Rose+Krieger

RK Rose+Krieger biedt uitgebreide systeemoplossingen voor intralogistiek om de interne goederenstroom te optimaliseren. Het productportfolio omvat meer dan 50.000 individuele componenten die perfect op elkaar zijn afgestemd en op maat gemaakte transportwagens en opslagsystemen mogelijk maken. De fabrikant biedt ook verschillende oplossingen voor het ontwerp van montagewerkplekken, die gezondheidsrisico's voor werknemers verminderen en foutloze werkprocessen mogelijk maken.

Lees verder »
Schuifgeleiding RK LightUnit-G / telescoop

Schuifgeleiding RK LightUnit-G / telescoop

05.02.2024

Schuifgeleiding RK LightUnit-G / telescoop

RK Rose+Krieger breidt haar assortiment van enkelbuizige lineaire assen voor eenvoudige handmatige instelling uit met de schuifgeleiders RK LightUnit-G en RK LightUnit-G telescoop.
Speciale kenmerken zijn de instelbare vergrendelpositie van de slede of geleidingsbuis, lichtgewicht constructie, corrosiebestendigheid en eenvoudige installatie met slechts één stuk gereedschap.

Lees verder »
Het SETAGO® werkplek geleidingssysteem op een montagewerkplek

Het SETAGO® werkplek geleidingssysteem op een montagewerkplek

14.11.2023

Pick by Light begeleidt het assemblageproces stap voor stap

Op assemblagewerkplekken die zijn uitgerust met het SETAGO® Pick-by-Light systeem kan elke werknemer de betreffende assemblagetaak volledig foutloos uitvoeren. Het begeleidingssysteem loodst de medewerker veilig door de afzonderlijke processtappen met behulp van beelden, video's en sensoren.

Lees verder »
03.08.2023

Roestvrijstalen montagesysteem

Met het nieuwe roestvrijstalen montagesysteem (EMS) breidt RK Rose+Krieger haar assortiment uit met innovatieve verbindingselementen voor de montage van industriële stellingconstructies gemaakt van vierkante of ronde buizen van de gangbare maat 40. Een speciale klemtechniek maakt eenvoudige, snelle en veilige montage of demontage in slechts enkele stappen mogelijk.

Lees verder »

In de meettechniek, spoorwegtechniek of in het laboratorium - de 19-inch behuizingen van BOPLA worden in de meest uiteenlopende branches gebruikt.

30.03.2023

Individueel in standaard: BOPLA structureert 19-inch-assortiment nieuw

Hier is alleen de maat standaard: passend bij de uitgave van de productcatalogus structureert de firma Bopla Gehäuse Systeme GmbH het 19-inch-portfolio nieuw. De klantenspecifieke opbouwsystemen worden daarbij onderverdeeld in insteek- en tafelbehuizingen, behuizingen voor kleine schakelkasten voor de montage van 19-inch componentendragers alsmede frontplaten. Bovendien produceert BOPLA speciale behuizingen voor printplaten die afwijken van de norm. Voor alle oplossingen krijgen ontwikkelaars, indien benodigd, een service pakket vanaf de planning via aanmaak van monsters en serieproductie tot en met de verpakking uit één hand. Daarmee komt BOPLA aan de toenemende eisen van de markt tegemoet.

Lees verder »

Industriedesigner Sebastian Hein ondersteunt de projectontwikkeling bij BOPLA

10.01.2023

Industriedesigner Sebastian Hein versterkt ontwikkelingsteam

Klantenspecifieke oplossingen voor behuizingen, waarbij BOPLA vanaf het idee tot en met de serieproductie alle werkstappen uitvoert, worden steeds meer gefavoriseerd. Bij het realiseren van intelligente producten en op maat gemaakte productoplossingen bundelen de specialisten voor behuizingstechnologie hun interdisciplinaire expertise op de gebieden design, constructie, HMI en elektronica voor hun klanten in een compleet afgerond pakket. Sinds kort ondersteunt nu industriedesigner Sebastian Hein het ontwikkelingsteam met zijn knowhow.

Lees verder »
Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact