De Phoenix Mecano groep

De Phoenix Mecano groep is een wereldspeler op vlak van behuizingen en industriële componenten  met een gestroomlijnde hiërarchie en is wereldleider in vele markten. Deze groep streeft de professionele en kostenbesparende productie van nicheproducten na die  tot het vlotte verloop van de processen en verbindingen in de machineindustrie en industriële electronica bijdraagt. Haar producten worden oa gebruikt in de mechanische engineering, regeltechniek, medische technologie, ruimtevaarttechnologie, alternatieve energie en verzorgingssectoren.

BEHUIZINGEN

 

Standaard- en klantspecifieke behuizingen uit aluminium, kunststof en glasvezelversterkte polyester en roestvrijstaal, machine bedieningspanelen en ophangsystemen beschermen gevoelige elektrische uitrusting en electronica in de mechanische engineering en regel- en testtoepasingen. Sandwich toetsenborden van hoge kwaliteit bieden een betrouwbare mens/machine interface, zelfs onder extreme omstandigheden.

 

Enclosures »

MECHANISCHE COMPONENTEN

Aluminium profielen, buisverbindingssystemen, lineaire aandrijvingen en conveyor componenten maken het gebruik van gesofisticeerde systemen in machine- en installatieconstructies mogelijk. Betrouwbare hoge performante lineaire actuatoren en aandrijvingen vinden hun toepassing in de ziekenhuis- en verzorgingssector en bieden de gebruiker een hoge comfortniveau.

Mechan. C. »

ELCOM/EMS

Intelligente concepten bieden een oplossing voor steeds moeilijkere opdrachten die te maken hebben met codeerschakelaars, inductieve componenten, stekkerconnectoren, backplanes, converters, stroomvoorzieningssystemen, printplaten, elektronische muntvalidatie systemen en de ontwikkeling van klantspecifieke toepassingen en zelfs volledige Subsystemen.

 

ELCOM/EMS »
Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact