Multilift II met interne slede

De nieuwe Multilift II met interne slede – ideaal voor alle toepassingen waarbij een verticale verstelling naar een vastgelegde inbouwmaat behaald moet worden

Nieuw lid van de productfamilie - Multilift II met interne slede

Multilift II met interne slede

De nieuwe Multilift II met interne slede – ideaal voor alle toepassingen waarbij een verticale verstelling naar een vastgelegde inbouwmaat behaald moet worden

Nieuw: Multilift II met interne slede

De elektrische hefkolommen uit de Multilift II serie van RK Rose+Krieger zijn de ideale aandrijfelementen wanneer behalve de motorische verstelling ook een stabiele geleiding en een attractief design gevraagd zijn. Nu vult de zevende variant hefkolommen de productfamilie aan: de nieuwe Multilift II met interne slede is ideaal voor alle toepassingen waarbij een verticale verstelling naar een vastgelegde inbouwmaat behaald moet worden.

Het nieuwe lid van de Multilift II hefkolommen-familie onderscheidt zich van de andere uitvoeringen uit de serie door zijn specifieke constructie. De hoogte van de kolom blijft constant, terwijl de geïntegreerde slede zich binnenin verplaatst en de belasting aan de zijkant langs het buitenprofiel verplaatst. Het standaard hefvermogen bedraagt 498 mm. Desgewenst is een hefvermogen tot 1000 mm realiseerbaar.

Bij gebruik als systeem met twee kolommen en voorzien van bevestigingsgroeven in het buitenprofiel is de nieuwe Multilift II met interne slede ideaal geschikt voor het realiseren van materiaalhijsinrichtingen naast een in hoogte verstelbare montagewerkplaats. In combinatie met de premiumversie van de aandrijfbesturing MultiControl II quadro kunnen alle hefkolommen van werktafel en materiaalniveau met behulp van het aandrijfgroepbeheer van de besturing afzonderlijk, parallel of synchroon worden verplaatst.

Kenmerk Multilift II met interne slede

Kenmerk Multilift II met interne slede

Net als bij alle Multilift II hefkolommen geldt ook voor de uitvoering met interne slede: speciale heflengtes en inbouwhoogtes zijn net als klantspecifieke oplossingen op aanvraag realiseerbaar. Eveneens op wens leverbaar is een BUS-systeem met synchrone besturing om meerdere hefkolommen tegelijk te bedienen.

De productfamilie Multilift II hefkolommen van RK Rose+Krieger bestaat momenteel uit zeven verschillende uitvoeringen. Ze maken een eenvoudige hoogteverstelling mogelijk van montagewerktafels, mediatechniek of werktafels in controlekamers. Daarmee leveren de hefelementen een belangrijke bijdrage aan optimale ergonomische omstandigheden op de werkplek.

De uitgekiende constructie van de Multilift II hefkolommen overtuigt met hoge duw- en trekkrachten tot 3000 N, optimale aansluitingsopties door profiellijsten, een stabiele motorbehuizing en geïntegreerde eindschakelaars. Doordat de volledige technische uitrusting weggewerkt is in het inwendige van het hefelement, is de Multilift II in elke uitvoering een echte blikvanger.

Catalogus »
Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact