De nieuwe RK MonoLine tandriemunits passen perfect bij de RK DuoLine serie

De nieuwe RK MonoLine tandriemunits passen perfect bij de RK DuoLine serie

RK MonoLine — de nieuwe efficiëntieklasse

RK MonoLine lineaire eenheden met tandriem

RK MonoLine lineaire eenheden met tandriem

RK MonoLine lineaire as - nieuwe maten 80x120 en 80x160 breiden het bereik uit

Als aanvulling op haar portfolio van lineaire eenheden voor het middelzware segment, heeft RK Rose + Krieger nu een nieuwe serie met rolgeleidingen gelanceerd. De maat 80x120 en 80x160 vormen een aanvulling op de serie RK-Monoline rolgeleidingen met tandriemaandrijving, die verkrijgbaar zijn in de vier standaardmaten 40, 60, 80 en 120 - naar keuze met tandriemaandrijving (Z) of zonder aandrijving als draaimoment steun (R). Andere maten zullen volgen. De tandriemaangedreven variant kan worden belast in maten van 120 tot 9.400 N en bereikt rijsnelheden tot 10 m / s, met toegestane versnellingen tot 20 m / s². De nieuwe lineaire assen overtuigen door hun rustige loopgedrag en hoge precisie bij middelzware dynamische belastingen.

Eigenschappen van de RK MonoLine lineaire eenheden

Eigenschappen van de RK MonoLine lineaire eenheden

Variabel teeltconcept

Net als de tandriemaangedreven lineaire eenheden van de RK DuoLine-familie, heeft ook de RK MonoLine Z een variabel bevestigingsconcept voor bijna alle motoren op de markt. De positie van de motor hoeft bij de bestelling niet meer te worden opgegeven en kan later worden gewijzigd. De nieuwe assen zijn standaard uitgerust met een tandriemgeleiding. Optionele klem- en groeflijsten verminderen de constructie-inspanning en vergemakkelijken de klantspecifieke aanpassing. De profielgroeven bieden de grootst mogelijke flexibiliteit bij het aanbrengen van klantspecifieke accessoires zoals kabelrupsen, slanghouders of eind- of naderingsschakelaars voor eindeloopuitschakeling.

De lading wordt stevig vastgezet met behulp van de sleufmoeren met draadgaten die als accessoire verkrijgbaar zijn. Voor de gebruiker betekent dit minder bouwinspanning, lagere montagekosten en snellere montage.

Speciale trechtervormige smeernippels die aan de zijkant van de schuif zijn bevestigd, zorgen ervoor dat de lineaire eenheden in elke schuifpositie kunnen worden gesmeerd. Het is niet nodig om naar een speciale onderhoudspositie te gaan of eventuele aanbouwdelen te demonteren. De centrale smeeroptie versnelt het onderhoud en maakt het veiliger en gemakkelijker.

De nieuwe lineaire assen overtuigen door hun rustige loopgedrag en hoge precisie bij middelzware dynamische belastingen. Voor toepassingen die een hoge dynamiek vereisen, biedt RK Rose + Krieger de RK DuoLine-serie. Lineaire eenheden met kogelgeleidingen zijn verkrijgbaar in de maten 160/120/80/60/40, met of zonder aandrijving, tandriemaandrijving of schroefaandrijving.

Eigenschappen van de lineaire eenheden RK MonoLine MT

Eigenschappen van de lineaire eenheden RK MonoLine MT

RK Monoline MT - lineaire eenheid met omega-aandrijving

Het nieuwe lid van de RK Monoline-serie is gebaseerd op het rollengeleidingsconcept van de RK MonoLine Z 80, maar verschilt in het aandrijfconcept: bij de RK Monline MT draait de tandriem niet, maar wordt deze in het bereik van ​de geleidewagen. Daarom hebben we het ook over omega-training. Het variabele lagerconcept voor bijna alle op de markt beschikbare motoren maakt het mogelijk om de motor op een later tijdstip te vervangen. De compacte afmetingen maken hoge snelheden en een hoge positionerings- en herhaalnauwkeurigheid mogelijk, vooral bij gebruik als verticale as binnen een meerassig systeem met een beweegbaar basisprofiel en een vaste slede / motor. Als horizontale as met het laadvermogen op de slede, maakt het echter extreem lange slagen mogelijk. Een andere kenmerkende toepassing is het gebruik als beweegbare as.

NIEUW: RK MonoLine MT-assen met doorbuiging geoptimaliseerde profielen in de maten 80x120 en 80x160 breiden het assortiment nu uit. Tegelijkertijd heeft RK Rose + Krieger de lineaire eenheden van de RK MonoLine MT-serie uitgebreid met modellen met een geïntegreerd bevestigingssysteem (Safelock) voor het vastzetten van ladingen in een verticale opstelling.

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact