Corrosiebestendige lineaire as E-II roestvrij staal

Corrosiebestendige lineaire as E-II roestvrij staal

E-II roestvrij staal - Nu ook verkrijgbaar met uitgebreid temperatuurbereik tot 150 °C

Monotube lineaire eenheid E-II roestvrij staal

Monotube lineaire eenheid E-II roestvrij staal

RVS lineaire geleidingen verkrijgbaar in de maten 30 en 40 mm

Het gamma van de 100% corrosiebestendige lineaire buisgeleidingen E-II-RVS, van RK Rose+Krieger, wordt uitgebreid: dankzij een speciale materiaalmix zijn de nieuwe hoge temperatuurvarianten van deze populaire roestvrij stalen as geschikt voor gebruik tot een temperatuur van 150 °C. Deze zijn verkrijgbaar in de standaardmaten 30 en 40 mm.

De E-II RVS serie in één oogopslag:

 • 100% corrosiebestendig
 • Maten 30 en 40
 • Temperatuurbereik: -30 tot +80 °C of -30 tot +150 °C
 • FDA-conforme smeermiddelen voor levensmiddelen
 • Afwasbaar
 • Tweede, los meelopende slede (optioneel)

Met deze nieuwe modellen omvat de reeks reinigbare roestvrij stalen E-II geleidingen nu lineaire eenheden die geschikt zijn voor temperatuur bereiken van -30 tot +150 °C. De belangstelling van onze klanten voor onze roestvrij stalen buisgeleidingen heeft ons verrast, evenals de vraag naar as uitvoeringen die geschikt zijn voor hoge temperaturen, die wij tot nu toe alleen op verzoek hebben geproduceerd. Daarom hebben wij besloten ons standaardassortiment aan te vullen met de overeenkomstige asmodellen", verklaart Jörg Bargheer, de bevoegde productmanager bij RK Rose+Krieger.

De nieuwe roestvrij stalen lineaire buisgeleidingen voor hoge temperaturen onderscheiden zich van de vorige modellen door aangepaste materialen en smeermiddelen, alsook door een nieuw handwiel voor de verplaatsing. Alle andere kenmerken en interfaces zijn identiek aan die van de bestaande E-II roestvrijstalen geleidingen.

Veelzijdig voor formaataanpassingen

De E-II roestvrij stalen lineaire eenheden werken met voedselveilige en FDA-conforme smeermiddelen. Zij worden daarom aanbevolen voor breedte-, hoogte- en lengteverstelling in verpakkingsmachines in bijvoorbeeld de voedingsindustrie. In de uitvoering tot 150°C zijn de E-II roestvrij stalen geleidingen geschikt voor verstelwerkzaamheden in de glasproductie-, -verwerkings- en -coatingsector.

Alle roestvrij stalen E-II units zijn standaard uitgerust met een kogellager als spindelondersteuning en een slede met glijlagerbus. Zij zijn verkrijgbaar met rechtsdraaiende of linksdraaiende schroefdraad en met rechts- en linksdraaiende schroefdraad. De uitvoering met rechtse en linkse schroefdraad, waarbij de schuiven naar elkaar toe bewegen, is bijzonder geschikt voor formaataanpassingen.

Eindstuk van roestvrij staal

Eindstuk van roestvrij staal

Eindstuk van roestvrij staal

 • Roestvrij stalen kogellagers als spindellagers
 • Standaard met afvoergat
Geleidingselementen / bevestigingselementen van roestvrij staal

Geleidingselementen / bevestigingselementen van roestvrij staal

Geleidingselementen / bevestigingselementen van roestvrij staal

 • Verscheidenheid aan varianten vereenvoudigt de aansluiting op uw constructie
 • Gemaakt van roestvrij staal, slede met glijlager als standaard
Afdekkingen

Afdekkingen

Afdekkingen

 • Optische afdekking, stofbescherming of als slagbegrenzing
Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact