Toepassingsvoorbeelden

Systeemoplossingen

  • Op maat gemaakte componenten en systemen
  • Advies en ontwerp door onze productspecialisten - profiteer van onze ervaring!
  • Workshops
  • Productie van componenten
  • Assemblage door productexperts
  • Complexe systeemoplossingen van een totaalaanbieder
  • Inbedrijfstelling en service

Videoconferentiesysteem

Ons RK team ontwierp een kast voor de inbouw van een videosysteem. Hierbij waren er een aantal vereisten: de twee schermen van 55" dienden met één systeem bewogen te worden en wanneer het systeem niet in gebruik was, mochten de schermen niet zichtbaar zijn. Onze medewerkers kozen voor een systeem met electrozuilen van het type Multilift die zo verbonden zijn, dat de schermen tussen de zuilen bewegen. De sturing van de zuilen gebeurt met een RK Rose+Krieger sychroon multicontrol zodat er geen mechanische overbrenging nodig is. Op de schermen zelf is de bovenkant van de kast aangebracht die met de schermen mee beweegt. In de laagste stand hebben we dus een gesloten kast. 

Dataregistratie

Het Bos Streamline-gamma van Bopla is een uniek handbehuizingssysteem dat door zijn ergonomische lijn, elegante look en diversiteit in afmetingen en montagemogelijkheden, zijn toepassing vindt in oa de mobiele dataregistratie.

De firma One Two Concept bvba gebruikt de BOS Streamline van Bopla/PM Komponenten voor hun nieuw tijdsregistratiesysteem. Het nieuwe tijdsregistratiesysteem van "one Two Time" van One Two Concept bvba blinkt uit in gebruiksgemak en eenvoud van installatie. Voor de installatie dient men enkel de stekker in het stopcontact te plaatsen. Er is geen extra bekabeling nodig. De software is geà¯nstalleerd op de USB stick. Via RFID-badges wordt het aankomst- en vertrekuur van werknemers geregistreerd. Het uitlezen van de data gebeurt met de USB-stick. Meer info via onetwotime.

Dit is één van de vele voorbeelden waarvoor onze Bos Streamline gebruikt kan worden. Via de site van Bopla vindt u het volledige productgamma met 2D-fuiles en 3D-animaties. Op aanvraag stellen we graag 3D-files van de verschillende behuizingssystemen ter beschikking.

Chemie

PHOENIX MECANO/Rose is leverancier bij talrijke chemie & petrochemiebedrijven voor explosieveilige \junction boxes\` en \`control stations\`.

Onze Atex behuizingen vormen een kwaliteitsstandaard in deze markt, dit zowel in aluminium, polyester (GRP) als RVS.
De meeste van onze behuizingen worden volledig geconfigureerd geleverd. De inbouw van zowel klemmen- als schakelmateriaal gebeurt volgens de geldende Atex normen.
Rose heeft zowel voor Europa, Azià«, Rusland, Kazachstan als Noord-Amerika de nodige certificaten.
Meer info op de Ex website van Rose.

Onze markten
© 2024 Phoenix Mecano NVPrivacy 
contact Contact